Vivalavi Hero Vivalavi Hero

VIVALAVI JEWELRY

We don't follow trends,
we set them in diamonds.

VIVALAVI, een up-and-coming sieradenmerk, omarmt het levensmotto "lang leve het leven". Hun collectie omvat enkel de meest luxueuze en hoogwaardige sieraden. Toen de jonge ondernemers van VIVALAVI bij ons aanklopten voor een gedurfde nieuwe benadering van marketing, wisten wij precies wat te doen. Geen poespas of zweverige taal, maar een informele toon met een sarcastische twist.

Geleverde diensten

Branding

Strategy & Communication

Web Design

Product Design

Strategie & communicatie

Luxe sierradenmerken gebruiken vaak een formeel en verfijnd taalgebruik in hun berichten om een beeld van exclusiviteit, elegantie en prestige te creëren dat past bij hun dure producten.

Bij VIVALAVI doen we dit bewust niet: “We weten dat we goede producten maken, dus we hoeven niet voortdurend te benadrukken hoe geweldig we zijn.”

We schudden de markt op door juist voor een informele, sarcastische en ironische toon te kiezen die is getest op jongeren. Wanneer zij het leuk vinden en er TikTok-video's over maken, fungeren ze eigenlijk als onze marketeers.

Vivalavi warehouse Vivalavi warehouse
Vivalavi necklage Vivalavi ring

Product experience

In tegenstelling tot de uitgesproken communicatie aan de voorkant van de brand, mijden we deze bij de presentatie van de producten om een premium gevoel te bevorderen.

Het uitpakken van de producten is een ervaring op zich. Het minimalistische design, de fluweelzachte donkerblauwe textuur, en de frisse lavendelgeur vermengd met subtiele tonen van vanille en sandelhout prikkelen de zintuigen bij het opnenen van VIVAVLAVI sierraden.

Vivalavi box closed Vivalavi box open
Vivalavi card mobile Vivalavi card

Merkvisie in beeld

De branding kenmerkt zich door een minimalistische en strakke aanpak. Het onderscheidende element van de merkidentiteit komt overtuigend naar voren in de foto- en videografie, met name op de website. De fotografische stijl, geïnspireerd door de pracht van zonsopgangen en zonsondergangen, zet de visie van VIVALAVI extra kracht bij: 'Lang leve het leven'.

Vivalavi truck Vivalavi truck

Disclaimer

Dit project is een passieproject die we hebben opgezet met als doel onze vaardigheden te verbeteren en te demonstreren. Het is niet bedoeld voor commercieel gebruik.

Next up

Luchtbrug

Coming soon Luchtbrug portfolio foto