Linkly.me

[GAAT LIVE IN MEI 2024]

De evolutie van online shoppen

De belofte van Linkly is simpel: Inloggen bij al je favoriete webshops doe je met 1 klik. Linkly is er op uit om harten te veroveren door de online winkelervaring exponentieel te verbeteren en uiteindelijk uit te groeien tot de universele norm. Aan ons de uitdaging om dit innovatieve platform tot leven te brengen middels een animated explainer video die zowel gebruikers als bedrijven charmeert.

Geleverde diensten

Asset Creation

Scriptwriting

Character Animation

Motion Design

Sound Design

Play Button
Linkly passwords
Linkly dashboard

Abstracte intro animatie

De logo animatie dient als een krachtig visueel handelsmerk om de aandacht te trekken en de merkidentiteit te versterken. We benutten abstractie om visuele diversiteit in de merkbeleving te creëren, zodat Linkly altijd fris maar toch herkenbaar blijft in al haar communicatie-uitingen.

Dit markeert tevens het begin van een reeks logo-animaties die kunnen worden geproduceerd en samengevoegd in een animation toolkit, geschikt voor verschillende marketingdoeleinden van Linkly in de toekomst.

Sydney Opera House

AI voor factuurherkenning

Linkly benadrukte het belang van hun AI-integratie. Om deze technische aspecten effectief te presenteren, hebben we bewust een langzamere pacing in de animatie gebruikt, waardoor gebruikers de functionaliteit duidelijk kunnen waarnemen en waarderen.

Linkly invoices mobile Linkly drop files

Adresboek

Het adresboek is een cruciaal element van het verhaal omdat het de kernboodschap van Linkly, 'inloggen met één klik', versterkt. Door de aantrekkelijke combinatie van 2D en 3D tonen we op heldere wijze hoe gebruikers hun adres bij alle verbonden webshops in één keer kunnen bijwerken.

Sydney Opera House

Dashboard in motion

Voor het dashboard hebben we een 3D-benadering toegepast, waarbij we met precisie hebben gewaarborgd dat elk klein onderdeel is voorzien van subtiele animaties. Hiermee wilden we een premium beleving creëren, technologische vooruitgang impliceren en vooral een gevoel van hoogwaardigheid aan het platform koppelen.

Linkly password wave
Linkly webshop

Next up

SkyLink

Luchtbrug portfolio foto